Reuzenrad huren

Nederlands mooiste reuzenrad op uw evenement

Sky Vision reuzenrad verhuur

Geïnteresseerd in het huren van een reuzenrad voor uw evenement? Van kleine tot grote en van kort- tot langdurende evenementen; het Sky Vision reuzenrad biedt u een passende oplossing. Breng uw evenement naar grotere hoogten en maak vandaag nog contact om in een persoonlijk gesprek alle mogelijkheden, afgestemd op uw organisatie, te bespreken. 

Reuzenrad huren

Dankzij korte op- en afbouwtijden is het Sky Vision reuzenrad geschikt voor zowel korte als langdurige evenementen. Het geheel bestaat uit slechts 6 transporten, waarmee – ook tijdens de op- en afbouw – weinig extra terrein benodigd is.

Met 216 personen per rit heeft het Sky Vision reuzenrad een hoge capaciteit, waarmee het rad zich geschikt maakt voor grote publiekstrekkende evenementen.

Hendriks-Hinzen neemt u de complete zorg uit handen en verzorgd de organisatie rondom het reuzenrad van A tot Z. Ook kunt u van ons bedienend personeel gebruik maken, waarmee veiligheid en voor en enthousiasme naar de bezoekers gegarandeerd wordt.

Promotie en thematisering

Een rad dat volledig aansluit bij uw evenement; dat is het Sky Vision reuzenrad. Niet alleen kan de indrukwekkende LED verlichting van het rad volledig op uw evenementenkleuren aansluiten, ook andere promotiemogelijkheden zullen de aandacht van uw bezoekers trekken. Zo kan het hart van het reuzenrad voorzien worden van uw bedrijfs- of evenementenlogo. Het rad zelf kan van 24 opvallende banners/spandoeken voorzien worden en alle 24 gondels kunnen naar wens bestickerd worden. Ook elders op en rondom het rad kunt u persoonlijke reclameuitingen kwijt, neemt u gerust met ons contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd geraakt in de verhuur van het Sky Vision reuzenrad? Neemt u gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op zodat wij u per mail, telefonisch of in een persoonlijk gesprek kunnen informeren over alle mogelijkheden, afgestemd op uw evenement/bedrijfsorganisatie en uw persoonlijke wensen kunnen bespreken.

In exploitatie van Hendriks-Hinzen

Sky Vision Reuzenrad
Keuringen & veiligheid
Het Sky Vision reuzenrad voldoet aan
alle veiligheidsnormen en is gekeurd door
TÜV Nord en TÜV Nederland.
Hoge capaciteit
Met een capaciteit van 216 personen
per rit is het Sky Vision reuzenrad
geschikt voor grote evenementen.
Korte bouwtijden
Dankzij korte op- en afbouwtijden kan
het reuzenrad snel plaats nemen op
ieder evenement.
Hulpvaardig personeel
Ons behulpzame, enthousiaste en in
stijl geklede personeel helpen de
bezoekers naar de gondels.
LED verlichting
De indrukwekkende LED verlichting
kan naar wens worden aangepast
voor ieder evenement.
Promotie
Banners in het rad, een logo in het hart
of bestickering van de gondels; promotie
maakt het rad één met uw evenement.
© Copyright 2019 - Hendriks-Hinzen - Alle rechten voorbehouden