Sky Vision Reuzenrad

Maak kennis met het unieke en moderne

Sky Vision
Reuzenrad (video)
video-modal
50 meter hoog
36 gondels
6 transporten

Ontdek Nederlands mooiste reuzenrad

Welkom bij het Sky Vision Reuzenrad

Gebouwd in 2019 is het Sky Vision reuzenrad, in exploitatie van Hendriks-Hinzen, één van de modernste reuzenraden van Nederland. 50 meter hoog, 36 gondels, 216 personen per rit en een indrukwekkend schouwspel van LED verlichting; het Sky Vision Reuzenrad is niet alleen een attractie voor alle leeftijden maar vormt ook een prachtig decor in haar omgeving.

Veiligheid en keuringen

Het Sky Vision reuzenrad is gekeurd door TÜV Nord en TÜV Nederland en voldoet daarmee aan alle huidig gestelde veiligheidseisen. Daarnaast zijn onze medewerkers getraind op het vermeiden alsook herkennen van onveilige situaties. Bezoekers worden op veilige wijze naar de gondels begeleid waarna, zodra de bezoekers plaats hebben genomen in de gondel, de poorten zich automatisch zullen sluiten. De gondels zijn voorzien van doorzichtige schotten die het voor kinderen onmogelijk maken om uit de gondel te springen. Het reuzenrad kan middels deze en vele andere maatregelen als 100% veilig en betrouwbaar bestempeld worden.

Technische specificaties
Hoogte: 50 meter
Breedte: 20 meter
Diepte: 17 meter
Aantal gondels: 36
Capaciteit: 216 personen per rit
Aansluiting: 3 x 100 ampère
Aantal transporten: 6
Sky Vision en evenementen

Het Sky Vision reuzenrad is uitermate geschikt voor evenementen en festiviteiten in alle denkbare categorieën. Van festivals tot bedrijfsfeesten en van woonwijken in aanbouw tot kerstmarkten; een reuzenrad trekt publiek van jong tot oud. Niet alleen is het Sky Vision een attractie met een zeer brede doelgroep, dankzij haar moderne uitstraling is het tevens een prachtig schouwspel voor het oog. Het reuzenrad vormt een bijzonder decor dat vanuit de wijde omgeving de aandacht trekt. Overdag een neutrale kleurstelling (wit/paars) dat op ieder thema aansluit; in de avonduren een adembenemend schouwspel aan kleuren dat volledig naar wens gethematiseerd kan worden. Het rad is volledig uitgerust met LED verlichting en kan de meest fraaie kleureffecten uitstralen. Het lichtprogramma kan volledig aangepast worden naar wens van de organisatie, waarmee het Sky Vision reuzenrad zich perfect aansluit op ieder evenement en zich daarmee onderdeel maakt van het decor van het evenement.

Niet alleen de uitstraling maakt het reuzenrad geschikt voor evenementen. Een ander groot voordeel is de hoge capaciteit van een reuzenrad. In totaal kunnen 216 personen per rit van het prachtige uitzicht genieten. Tot slot maken we u graag attent op de korte op- en afbouwtijden, waarmee we uw evenemententerrein slechte enkele uren met onze transporten hoeven te betreden.

Het Sky Vision reuzenrad heeft u reeds kunnen vinden op evenementen/locaties als:

  • Vrienden van Amstel Live
  • Tall Ships Races Denmark
  • Pukkelpop (BE)
  • Zandvoort aan Zee
Promotie en thematisering

Een rad dat volledig aansluit bij uw evenement; dat is het Sky Vision reuzenrad. Niet alleen kan de indrukwekkende LED verlichting van het rad volledig op uw evenementenkleuren aansluiten, ook andere promotiemogelijkheden zullen de aandacht van uw bezoekers trekken. Zo kan het hart van het reuzenrad voorzien worden van uw bedrijfs- of evenementenlogo. Het rad zelf kan van 36 opvallende banners/spandoeken voorzien worden en alle 36 gondels kunnen naar wens bestickerd worden. Ook elders op en rondom het rad kunt u persoonlijke reclameuitingen kwijt, neemt u gerust met ons contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

In exploitatie van Hendriks-Hinzen

Sky Vision Reuzenrad
Keuringen & veiligheid
Het Sky Vision reuzenrad voldoet aan
alle veiligheidsnormen en is gekeurd door
TÜV Nord en TÜV Nederland.
Hoge capaciteit
Met een capaciteit van 216 personen
per rit is het Sky Vision reuzenrad
geschikt voor grote evenementen.
Korte bouwtijden
Dankzij korte op- en afbouwtijden kan
het reuzenrad snel plaats nemen op
ieder evenement.
Hulpvaardig personeel
Ons behulpzame, enthousiaste en in
stijl geklede personeel helpen de
bezoekers naar de gondels.
LED verlichting
De indrukwekkende LED verlichting
kan naar wens worden aangepast
voor ieder evenement.
Promotie
Banners in het rad, een logo in het hart
of bestickering van de gondels; promotie
maakt het rad één met uw evenement.
© Copyright 2019 - Hendriks-Hinzen - Alle rechten voorbehouden